Kata kata Bijak Bahasa Sunda Nu Kasep 2017

Kata kata Bijak - Kecap wijaksana basa Inggris nyaéta hiji hal anu pohara éndah ka dikedalkeun. Urang, sakumaha urang Indonésia anu pohara kawas ngukir kecap éndah dina basa Inggris dina loba tempat.

Dina kalimah wijaksana kecap basa Inggris di handap, kata kata bijak aya loba palajaran anu bisa kapanggih ogé nyokot. Lamun anjeun maca atawa ngadéngé kecap ka wijaksana, ulah kakara bisa ditulis dina Urutan nyieun gambaran éndah sorangan. Tapi, leuwih alus nyaéta hal wijaksana prakna dina kahirupan urang sapopoé.

Di handap ieu, urang nampilkeun kecap wijaksana tina basa Inggris panganyarna jeung harti maranéhanana. Kecap wijaksana Jumlah nepi 68 lembar. Nu cukup hebat pisan teu kitu? Ulah runtah eta jeung grab hartina ngandung therein.

Kata kata Bijak Bahasa Sunda Nu Kasep 2017
KATA KATA BIJAK BAHASA SUNDA NU KASEP

"The ngeunaan kacamatan babaturan bakal leuwih alus batan nyium hiji musuh"
"Kapaur jeung karya piling ngan bakal ngurangan pikeun ngajawab hiji-hiji"
"Anjeun teu kudu meunangkeun kesel jeung jalma nu resep pamer kabagjaan. Meureun ceuk urang mah cukup happy nu perlu pangakuan batur "
"The élmu hirup ngan tiasa didapet jeung hirup"
"Taya sahijieun moal bisa, nu mungkinkeun Anjeun ka handap kajaba Anjeun gaduh nu ngidinan"
"Hirup téh kawas kaulinan maén bal, kudu sok dipindahkeun ku anjeun sarta narajang jeung salamet supaya urang bisa meunang"
"Maranéhanana anu pobud sabar teu sanggeus gagal, tapi aranjeunna keur nungguan waktu nu sampurna pikeun ngarasakeun kabagjaan"
"Happy éta pisan basajan, sok ngahargaan sagala hal anu geus kahontal sanajan slightest"
"Kami bisa jadi hiji jalma biasa kalawan ngimpi rongkah"
"Mun anjeun ngarasa babaturan, teu ngan lamun diperlukeun ngan"
"Kahirupan ieu pasti bade jadi éndah kumaha lamun urang sok syukur ,, jadi teu aya alesan sama sekali for jeung urang mun teu menyusukuri ni'mat naon Allah geus dibikeun ka urang"
"Aya kungsi salahna lamun urang nuturkeun jantung Anjeun, tapi lamun urang sok manggihan yén diri urang sorangan wounded ku eta ,, mangka mimitian ngadangukeun naon nya logic"

"Marilah urang kungsi jadi sedih lamun poé ieu ditempo ku hiji panon ,, tetep nyoba ngabuktikeun yen kami bakal pantas pikeun meunangkeun boh panon nya"

Eta beberapa kata kata bijak nu tiasa urang antoskeun,...

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar